Haar

Verwen jezelf in onze kapsalon in centrum Valkenswaard.

Laat je verrassen in onze gezellige kapsalon in Valkenswaard. Wij knippen, kleuren en stylen! Je kunt bij ons ook altijd terecht voor advies, we bespreken jouw wensen en komen samen tot een sprankelend resultaat.

Kapsalon Centrum Valkenswaard
Onze kapsalon is gelegen in het centrum van Valkenswaard. Je kunt je afspraak dus leuk combineren met andere bezigheden in centrum Valkenswaard. Je kunt binnen lopen zonder afspraak. Wil je zeker zijn van een plekje boek dan een afspraak.

Dames Kapsalon
Knippen, kleuren en stylen: alles wat een vrouw nodig heeft voor mooie coupe! Wij geven advies wat het mooist past bij jou, zodat je weer stralend de deur uit kan.

Knippen kinderen
Wil jij je kindje een leuke knipervaring geven? Onze kapsalon is rustig en ruimtelijk ingericht. We hebben aandacht voor jouw kind zodat hij/zij het als prettig zal ervaren. Kindjes van alle leeftijden zijn welkom in de salon.

Heren kapsalon
Ook heren zijn bij ons welkom! Je kunt zonder afspraak binnen lopen maar wil je zeker zijn van een plaatsje zorg er dan voor dat je een afspraak hebt.

We zien je graag bij de kapsalon van Zuzi’s in Valkenswaard!

Kies een specifieke Haar behandelingen

Arzu Zoubin

Arzu Zoubin

Stel gerust je vraag, ik reageer zo snel ik kan.

Arzu Zoubin
Hey Beauty! Wat leuk dat je contact opneemt met Zuzi’s Beautybar. Laat ons weten hoe we je kunnen helpen?

We zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar van 09:00 uur 's ochtends tot 18:00 uur 's avonds. Je kunt ook gewoon een bericht achterlaten via Whatsapp.
Bel direct of chat via Whatsapp
chat