Permanente Make-up

Klaar voor je dag, al bij het wakker worden!

Bij Zuzi’s in Valkenswaard kun je terecht voor verschillende soorten Permanente Make-up (PMU). Creëer natuurlijk ogende perfect gestylde wenkbrauwen met de Powder Brows PMU behandeling of geef je lippen een levendige kleur met een natuurlijke tint met de PMU Perfect Lips behandeling.

Daarnaast kan Zuzi’s je een Lip Enlightenment behandeling geven voor het ophelderen van je lippen voor een warm en egaal effect. Ook kun je een PMU beautyspot laten zetten.

Wat is permanente make-up?

PMU is de afkorting van Permanente Make-up. Bij permanente make-up ofwel PMU worden pigmenten ingebracht in de lederhuid. Dit is de huidlaag die direct onder de opperhuid zit. Het lijkt qua techniek op een tatoeage, maar het doel is anders. Een tatoeage wordt in een diepere huidlaag ‘gezet’ en is daardoor permanent. PMU is daarentegen niet permanent maar vervaagt na verloop van tijd. De snelheid waarmee dit gebeurt varieert per persoon.

Hoe lang blijft permanente make-up zitten?

Gemiddeld blijft permanente make-up 2 tot 5 jaar zichtbaar. Dit is echter afhankelijk van de locatie, de kleur van het pigment, omgang met de zon en je huidtype. Veelal raden wij aan om elk half jaar terug te komen. Wij kunnen je wenkbrauwen of lippen dan netjes bijwerken. Dit noemen we een touch-up.

Voor meer informatie over een specifieke behandeling en voor het inplannen van je eerste afspraak klik je hieronder op de gewenste behandeling.

Arzu Zoubin

Arzu Zoubin

Stel gerust je vraag, ik reageer zo snel ik kan.

Arzu Zoubin
Hey Beauty! Wat leuk dat je contact opneemt met Zuzi’s Beautybar. Laat ons weten hoe we je kunnen helpen?

We zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar van 09:00 uur 's ochtends tot 18:00 uur 's avonds. Je kunt ook gewoon een bericht achterlaten via Whatsapp.
Bel direct of chat via Whatsapp
chat