Over ons

De beauty specialisten achter Zuzi's Beauty Bar.

Armina Magamedova Melikyan

Top Styliste
Ik ben Armina, ben 43 jaar en zit al 19 jaar in het vak. Het kappersvak is alles in mijn leven, ik geniet van mijn werk omdat mijn klanten gelukkig en tevreden zijn, dat is mijn passie! Naast het kappersvak geniet ik ook heel erg van mijn 2 kindjes en mijn lieve man. In mijn vrije tijd doe ik graag koken. Ik ontspan van vakantie, zee en zon. Ik ben een echte mensen mens. Perfect is mijn motto! Al mijn klanten zijn mijn schatjes!
Armina van Zuzi's Hair & Beauty Bar
Gianni van Zuzi's Hair & Beauty Bar

Gianni Bonacci

Top Stylist
Mijn naam is Gianni, mijn passie voor het vak is 18 jaar geleden begonnen. Binnen Zuzi’s ben ik gespecialiseerd in heren en voorzie dan ook de mannen van een strakke coupe, ook alle dames zijn ook van harte welkom bij mij! Speciaal voor mijn amigo’s ben ik er extra op donderdagavond! Naast het kappersvak geniet ik van mijn vrouw en lieve kinderen. En daarom breng ik graag mijn vrije tijd door met hen. Verder kan ik enorm genieten van een kopje koffie het liefste espresso, dat brengt een deel van mijn roots naar voren, namelijk Italië. En de warmte en rust in mij tonen mijn andere roots, Spanje.

Simone Kanen

Hair & Beauty Stylist
Mijn naam is Simone Kanen, 22 jaar oud en ik kom uit Reusel. In mijn vrije tijd ben ik graag bij mijn vriend of de tennisbaan. Sinds kort heb ik me mogen toevoegen aan het mooie team van Zuzi’s Hair & Beautybar. Vanaf heden kun je bij mij terecht voor kappersbehandelingen, wimperextentions en nagels! Ik hoop je graag te ontmoeten in de salon. Tot Snel!
Simone van Zuzi's Hair & Beauty Bar
Silvie van Zuzi's Hair & Beauty Bar

Silvie Wijnhoven

Hair Stylist
Mijn naam is Silvie, ik ben 19 jaar oud en kom uit Valkenswaard. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met vrienden zoals bijvoorbeeld naar een festival gaan. Ik ben nu 2 jaar klaar met mijn opleiding. En heb in het afgelopen jaar veel cursussen gevolgd voor de nieuwste knip- en kleurtechnieken. Dus ik heb het vak al goed onder de knie. Bij mij kun je dus onder andere terecht voor highlighten, kleuren en knippen (dames/heren). Ik hoop jullie snel te zien in de salon en jullie naar buiten te zien lopen met een glimlach!

Arzu Zoubin

Beauty & PMU Specialist
Na jarenlange ervaring te hebben opgedaan, vond ik het tijd voor een eigen salon. Elke persoon is mooi op zijn eigen manier en ik vind het belangrijk dat iedereen hier stralend de deur uit gaat. Mijn motto is om de bestaande schoonheid te accentueren. Aan tijd en aandacht geen gebrek, een bezoek aan de salon is een uitje!
Arzu Zoubin van Zuzi's Hair & Beauty Bar
Arzu Zoubin

Arzu Zoubin

Stel gerust je vraag, ik reageer zo snel ik kan.

Arzu Zoubin
Hey Beauty! Wat leuk dat je contact opneemt met Zuzi’s Beautybar. Laat ons weten hoe we je kunnen helpen?

We zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar van 09:00 uur 's ochtends tot 18:00 uur 's avonds. Je kunt ook gewoon een bericht achterlaten via Whatsapp.
Bel direct of chat via Whatsapp
chat