Over ons

De beauty specialisten achter Zuzi's Beauty Bar.

Arzu Zoubin

Beauty & PMU Specialist
Na jarenlange ervaring te hebben opgedaan, vond ik het tijd voor een eigen salon. Elke persoon is mooi op zijn eigen manier en ik vind het belangrijk dat iedereen hier stralend de deur uit gaat. Mijn motto is om de bestaande schoonheid te accentueren. Aan tijd en aandacht geen gebrek, een bezoek aan de salon is een uitje!

Shirley van der Linden

Hair specialist
Ik vind het geweldig om met mijn vaardigheden op het gebied van hairstytling  onderdeel te zijn van het team van Zuzi's Beauty Bar. Of het nu gaat om knippen, verven, of een feest/trouwerij, ik zorg voor het perfecte kapsel.
Shirley van der Linden

Esther Hospel

Body & facial cupping specialist
Het mooiste in mijn werk is om te zien dat mijn klanten echt de stappen gaan zetten en de rust, balans en energie bij ze terugkomt. Ik ben ervan overtuigd dat een teveel aan afvalstoffen en ophopingen zorgt voor zowel fysieke als mentale klachten. Door je lichaam weer te laten stromen bereik je de meest fantastische resultaten!

Lotte Prijs

Body & facial cupping specialist
Het doet me goed als ik mensen kan helpen met een gezondere levensstijl. Mijn doel is dan ook om onze klanten weer in balans te brengen en een betere verbinding te laten voelen met je Body & Soul.
Arzu Zoubin

Arzu Zoubin

Stel gerust je vraag, ik reageer zo snel ik kan.

Arzu Zoubin
Hey Beauty! Wat leuk dat je contact opneemt met Zuzi’s Beautybar. Laat ons weten hoe we je kunnen helpen?

We zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar van 09:00 uur 's ochtends tot 18:00 uur 's avonds. Je kunt ook gewoon een bericht achterlaten via Whatsapp.
Bel direct of chat via Whatsapp
chat